Седмично меню за обяд 16.05-19.05.2022
Понеделник 16.05
1. Супа с пилешко месо АЛЕРГЕНИ:целина; мляко; яйца; рец. 120 /ккал:155
2. Домати с ориз рец. /ккал: 175
3. Плод /ккал70-90
4. Хляб „Добруджа” УТВЪРДЕН СТАНДАРТ
Вторник 17.05
1. Таратор АЛЕРГЕНИ:мляко рец.79 /ккал.146
2. Мусака рец. /ккал. 233
3. Кекс /ккал70-90
4.Хляб „Многозърнест”
Четвъртък 19.05
1. Зеленчукова крем-супа АЛЕРГЕНИ:мляко; яйца рец./ ккал:113
2. Пълнозърнести спагети с кайма и дом сос рец:/ккал:256
3. Плод рец./ккал: 70-90
4.Хляб „Пълнозърнест” Грамаж: Супа-150г; Основно ястие-150гр; Десерт150гр./Плод -200гр.
Менюто е съобразено с изискванията за здравословно ученическо хранене и наредбите.
Храната се доставя пакетирана в отделни, кетъринг опаковки /за еднократна употреба включващи:
опаковка, вилица, лъжица, салфетка / и е за директна консумация!