Седмично меню за обяд 10.02-14.02.2025
Понеделник АЛЕРГЕНИ:
1. Супа със свинско месо 150гр. целина , мляко; яйца рец.125 /ккал.129
2. Боб яхния 150гр. Пщенично брашно/ глутен рец.151 /ккал. 175
3. Плод рец.357/ккал. 90
4.Хляб „Многозърнест”
Вторник АЛЕРГЕНИ:
1. Таратор 150гр. мляко рец. 112/ккал: 100
2. Мусака 150гр глутен, яйца, мляко рец. 241/ккал:249
3. Бишкоти с ябълков пълнеж рец. /ккал:
4. Хляб „Пълнозърнест”
Сряда АЛЕРГЕНИ:
1. Зеленчукова супа 150гр. глутен;мляко;масло;яйца рец.86 /ккал:88
2.Пилешки хапки, панирани на фурна, с гарнитура
яйца;брашно 150гр рец.239/ккал:200
3. Плод рец. 357/ккал: 90
4. Хляб „Пълнозърнест” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Четвъртък АЛЕРГЕНИ
1. Рибена супа 150гр. риба / Таратор/ рец.132/ккал:113
2. Свинско с грах- яхния 150гр рец.220 /ккал:221
3. Плод рец. 357/ккал: 90
4. Хляб „Пълнозърнест” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Петък АЛЕРГЕНИ
1. Спаначена супа 150гр. глутен; мляко;масло рец. 104/ккал: 202
2. Пълнозърнести спагети с кайма и дом. сос глутен 150гр рец. 221/ккал:233
3. Плод рец.357 /ккал: 90
4. Хляб „Многозърнест” УТВЪРДЕН СТАНДАР