Седмично меню за обяд 18.11-22.11.2024
Понеделник АЛЕРГЕНИ:
1. Пилешка супа 150гр. целина , мляко; яйца рец. 116/ккал.96
2. Боб яхния 150гр. Пщенично брашно/ глутен рец.151 /ккал. 175
3. Плод рец.357/ккал. 90
4.Хляб „Многозърнест”
Вторник АЛЕРГЕНИ:
1. Таратор 150гр. мляко рец. 112/ккал: 100
2. Мусака 150гр глутен, яйца, мляко рец. 241/ккал:249
3. Кекс глутен, яйца, мляко рец. /ккал:
4. Хляб „Пълнозърнест”
Сряда АЛЕРГЕНИ:
1. Спаначена супа 150гр. Мляко, яйца рец.80 /ккал.131
2. Свинско с грах ахния 150гр. рец.225 /ккал:221
3. Плод рец.357 /ккал:
4. . Хляб „Добруджа” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Четвъртък АЛЕРГЕНИ
1. Зеленчукова супа 150гр. мляко, яйца рец.86 /ккал: 88
2. Кюфте с гарнитура 150гр рец.285 /ккал:165
3. бисквитена торта рец. /ккал:
4. Хляб „Пълнозърнест” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Петък АЛЕРГЕНИ
1. Рибена супа 150гр. мляко, рец. 132/ккал: 113
2. Пълнозърнести спагети с кайма и дом. сос 150гр рец. 221/ккал:233
3. Гофрета с ягодов конфитюр, с парченца плод рец. /ккал:
4. Хляб „Многозърнест” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Грамаж: Супа-150гр.
Основно ястие-150гр
Десерт150гр./Плод -200гр.
Менюто е съобразено с изискванията за здравословно ученическо хранене и наредбите.