Седмично меню за обяд 27.11-01.12.2023
Понеделник АЛЕРГЕНИ
1. Супа с месо 150гр. целина , мляко; яйца рец. /ккал.
2. Леща яхния 150гр. Пщенично брашно/ глутен рец.151 /ккал. 175
3. Плод рец.357/ккал. 90
4.Хляб „Многозърнест
Вторник АЛЕРГЕНИ:
1. Таратор 150гр. мляко рец. 112/ккал: 100
2. Мусака 150гр рец. /ккал:
3. Кекс Пшенично брашно, мляко, яйца рец. 404/ккал: 177
4. Хляб „Добруджа” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Сряда АЛЕРГЕНИ:
1. Зеленчукова супа 150гр. мляко рец. /ккал.
2. Свинско с ориз 150гр. рец. /ккал:
3. Плод рец.357 /ккал:
4. . Хляб „Добруджа” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Четвъртък АЛЕРГЕНИ
1. Рибена супа 150гр. целина , мляко; яйца рец. /ккал.
2. Пилешки хапки панирани на фурна с гарнитура 150гр. Пщенично брашно/
глутен рец.1/ккал.
3. Плод рец.357/ккал. 90
4.Хляб „Многозърнест”
Петък АЛЕРГЕНИ
1. Картофена крем супа 150гр. мляко, яйца рец./ккал:
2. Пълнозърнести спагети по сицилиански 150гр рец. 221/ккал:233
3. Плод рец.357 /ккал: 90
4. Хляб „Добруджа” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Грамаж: Супа-150гр.
Основно ястие-150гр
Десерт150гр./Плод -200гр.
Менюто е съобразено с изискванията за здравословно ученическо хранене и наредбите.