Седмично меню за обяд 14.04-17.04.2025
Понеделник АЛЕРГЕНИ:
1. Пилешка супа 150гр. целина , мляко; яйца рец.125 /ккал.129
2. Леща яхния 150гр. Пщенично брашно/ глутен рец.151 /ккал. 175
3. Плод рец.357/ккал. 90
4.Хляб „Многозърнест”
Вторник АЛЕРГЕНИ:
1. Таратор 150гр. мляко рец. 112/ккал: 100
2. Винен кебап 150гр глутен,, рец.260 /ккал:180
3. Кекс рец. /ккал:
4. Хляб „Пълнозърнест”
Сряда АЛЕРГЕНИ:
1. Спаначена супа 150гр. глутен; мляко; масло; яйца рец.86 /ккал:88
2. Пиле фрикасе яйца; брашно 150гр рец.239/ккал:200
3. Плод рец. 357/ккал: 90
4. Хляб „Пълнозърнест” УТВЪРДЕН СТАНДАР
Четвъртък АЛЕРГЕНИ
1. Рибена/ Крем супа с крутони 150гр. глутен; мляко; масло рец. ккал: 202
2. Пълнозърнести спагети с кайма и дом. сос глутен 150гр рец. /ккал:233
3. Плодов сок рец.357 /ккал: 90
4. Хляб „Многозърнест” УТВЪРДЕН СТАНДАР